mandag den 13. april 2015

Fødselsdagsgaver med muligheder og et drys af drømme

Når man har fødselsdag bliver man begavet og jeg tror godt jeg ved hvad gaverne skal bruges på. Jeg har i hvert fald nogle drømme...


Blandt andet denne lækre sag, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i - og den er næsten også hjemme, med god støtte i form af værdifuldt papir, fra familien af.

Derudover er der også nogle andre, lidt mere personlige drømme og idéer.
Dog kommer det til at koste dyrt og der skal virkelig spares. Jeg ved slet ikke om jeg er kvinde nok til opgaven!?

Jeg er røget ind i en periode der skriger på forandring og hvad det er i mit, der gør at jeg har lyst til at galopere af sted, det ved jeg ikke helt. Men jeg har en eller anden fjollet friheds-følelse, som jeg bare har lyst til at give vinger og lade mig selv flippe ud.
For jeg er (kun) 24 år - og som dem på arbejdet hele tiden siger "åh så ung"...

Derfor overvejer jeg kraftigt at få lavet en piercing i næsen. Jeg saaaaaaavner mine læberinge, men jeg tror det er lidt for "hårdt" til mig og derfor tænker jeg, at det kunne være lidt lækkert med en ring i næsen.

Og når der er penge til det, så skal jeg til efteråret også have udført tatoverings-drømmen! Det bliver simpelthen en nødvendighed.


Hovedet af denne flotte kat, tænker jeg, ville være super lækker at have på mit venstre lår!
Tegningen er tegnet af bloggeren Maija. Dog ikke specifikt til mig, men jeg har købt tegningen og er total solgt og virkelig forelsket i tanken om, at få realiseret drømmen og forevige "Misse" på min krop, med denne lidt 'syrede' kat.

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg også meget gerne have farvet mit hår meget mere lilla. Så jeg er ved at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt gør det, uden at ødelægge det for meget.
Jeg har hørt meget kritik i forhold til at have farvet mit hår. En forælder havde kommenteret det og sagt "hvad har du lavet ved dit hår" og en kollega sagt "alle vil dø for dit hår, og så farver du det lilla". Men ærlig talt så gør det bare noget inden i mig, som giver mig en endnu større lyst til, at farve det lilla. Så når jeg finder ud af en måde at få det gjort på og når jeg har skrabet nok penge sammen, så bliver det også til en realitet - og jeg GLÆDER mig!

Carpe Diem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar