torsdag den 24. april 2014

Specialisering

Som skrevet mange gange før, så er jeg i gang med pædagoguddannelsen, som jeg snart har været i gang med i et år. Tiden flyver afsted. Jeg kan tydeligt huske den glæde da jeg fandt ud af, at jeg var blevet optaget. Det var et fantastisk øjeblik, da det samtidig med også havde meget at gøre med en helt ny periode i mit liv. Jeg flyttede tilbage til Roskilde i min helt egen lejlighed, med min lille missekat. Det var en stor tid for mig, som jeg kan se tilbage på med et smil på læben og en varm følelse i kroppen.

Ja, og nu er jeg så på pædagoguddannelsen, hvor vi er ved at overgå til den nye pædagoguddannelse. Med den sker der nogle ændringer, hvilket er ret så forvirrende - ikke mindst for lærerne, der bliver stillet en milliard-million spørgsmål og ikke kan svare på noget som helst.
Vi skal til at vælge specialisering. Hvornår vides endnu ikke præcist. Men jeg synes der er blevet snakket om, at det skal gøres inden sommerferien. Hvilket vil sige at jeg skal lave en 1., 2. og 3. prioritet. Om jeg skal ind på dagtilbudspædagogik, special- og socialpædagogik eller skole- og fritidspædagogik Jeg synes det er et svært valg, da jeg gerne vil det hele. Jeg har altid været fascineret af det ustabile menneske, da jeg selv er lidt af en ustabil person. Jeg vil rigtig gerne være noget for andre, hvilket jeg jo er uanset hvad som pædagog. Jeg skal i tænkeboks og det bliver muligvis et svært valg, men jeg vil ikke gøre noget impulsivt. Jeg vil gerne tænke det igennem. Til gengæld har jeg det med at overtænke tingene lidt for meget, hvilket ikke altid er så klogt. Men så igen.. Jeg skal også have noget ud af livet - og nogen gange må man sgu springe ud i det!

Carpe diem 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar