tirsdag den 29. april 2014

Prioritering af specialisering

I går satte jeg mig ned med et krus earl grey the og en tallerken med mariekiks med smør og pålægschokolade. Der skulle hygges! For jeg skulle nemlig undersøge mit valg omkring specialisering. Vi skal nemlig ansøge vores specialisering inden 8. Maj.
Egentlig er der nogle dage til, men jeg var usikker på mit valg, og lige pludselig så kommer jeg fra det. Når man det ikke inden fristen, så er det bare surt show. Så jeg læste på www.nypædagoguddannelse.nu omkring de tre områder: Dagtilbudspædagogik, Skole- og Fritidspædagogik og Special- og Socialpædagogik.
Jeg endte med at vælge det i samme rækkefølge, som oplistet her. Jeg tror også det er det rigtige valg og tænker, at jeg muligvis kan videreuddanne mig senere, hvis det er sådan landet ligger. Men de ting jeg brænder for, mit eget niveau, følelser omkring det hele, blandet sammen med erfaring gør, at jeg helst vil ind på dagtilbud. Men jeg synes også der er noget ved special-området, der trækker. Tanken om at hjælpe børn/unge i nød eller give dem en bedre hverdag, er også tiltrækkende. Men jeg ved bare hvordan jeg har det med børn i vuggestuealderen. Jeg er død forelsket og føler at hverdagen giver mening. Derfor tænker jeg, at det er min første prioritet. Jeg venter nu spændt på svaret, som jeg er usikker på, hvornår kommer. Næste mundfuld bliver 1. Årsprøven i uge 25-26.......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar