onsdag den 23. april 2014

Påskeferie og bryllupsfotograf

Jeg har ikke rigtig fået skrevet så meget, hverken omkring min super d e j l i g e påskeferie, eller mit lille job som bryllupsfotograf.
Jeg har været rigtig træt oven på nogle lækre påskedage med fest og farver, samt mit job som fotograf. Endvidere så er skolen også begyndt igen, i dag. Informationer om overgangen til den nye pædagoguddannelse, samt et nyt forløb med nye "studiegrupper" og delvist fremmede mennesker gør også, at mit hoved er en anelse brugt.
Jeg sov det meste af dagen i går, udover da jeg var til lægen - ja, det har jeg også nået! Jeg har haft en kløende og irriteret hovedbund i nogle uger nu, hvilket har vist sig at være tør hovedbund, på grund af svamp. Det første jeg tænkte var: "Ad, hvor er det ulækkert!" men egentlig er det ikke så slemt. Det værste er bare følelsen af at have lus, hele tiden. Men det har jeg heldigvis ikke, hvilket lægen også var sød at bekræfte. Så nu skal jeg bruge en eller anden vild shampoo, to gange ugentligt. Jeg krydser fingre for bedring!
Ja, så nu er jeg tilbage på skolebænken efter 11 dages lækker ferie med solskin, opvardning, kys, kærlighed, fotografering, fest, farver, musik og socialisering. Det har været en ferie jeg har haft rigtig meget brug for. Jeg føler mig mere eller mindre ladet op til den kommende tid, hvor en årsprøve blandt andet står for døren.
Der kommer muligvis nogle billeder op fra brylluppet, hvis min kusine + hendes mand giver mig lov. Men ellers kommer der nogle billeder fra min fantastiske påskeferie.
Indtil da må blogger-verdenen nøjes med lidt tekst.

Lektierne kalder, billeder skal redigeres og en bog ligger også og ser lidt for spændende ud. Der er meget der skal nås. Alting tager sin tid.

Carpe Diem og et enkelt meow for denne gang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar