lørdag den 27. juli 2013

TIlbage

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at blogge lidt.
Jeg har været - og er nok stadigvæk lidt - inde i en dårlig periode. Jeg skal lige op på hesten igen, for jeg kan knap nok huske, hvordan det foregår. Men nu er jeg her.

Der sker rigtig mange ting fortiden. Blandt andet er jeg blevet tildelt en lejlighed i Roskilde, som jeg har sagt ja til. Jeg havde ellers droppet tanken om den, da jeg var nummer 4 ud af 4 til den. Men nu er den min! Hera må flytte med, hvilket jeg er meget glad for. Så det bliver os to damer, i en lille 1-værelses. Det kommer også til at passe rigtig godt sammen med, hvis jeg kommer ind på pædagoguddannelsen, til September. Jeg får svar her den 30. juli, så jeg krydser fingre med arme og ben!

Næste uge starter jeg også som handicaphjælper for en på 3 år. Det bliver ret så spændende, og jeg håber at det kommer til at fungerer! Vi starter langsomt ud med, at jeg først henter hende fra børnehaven. Senere bliver det så til, at jeg skal svømme med hende én gang om ugen.
Det er en mulighed, som jeg ikke rigtig tror, jeg vil få igen. Og jeg tænker at jeg kan udvikle mig rigtig meget gennem dette job. Så jeg er glad for, at have fået chancen!

Udover det, så har jeg endelig fået taget mig sammen til, at købe noget ordentligt sportstøj. Så som sportsbh, shorts og en træningstop. Jeg har længe været umotiveret til træning, da jeg ikke rigtig har haft det "rette" outfit. Specielt den manglende sportsbh har været et problem. Men nu gjorde jeg det! Jeg er rigtig glad for det. Tøjet er bare købt i H&M, da det virkede ret okay til prisen.

I mens jeg shoppede efter sportstøj, faldt jeg også over en taske. En slags strandtaske-net-et-eller-andet-i-den-dur. Jeg er helt vild med farverne og den, så jeg måtte eje den!
Jeg synes den har nogle rigtig fede farver og mønstre. Så har den også allerede været brugt til både stranden, træningscenteret og arbejdet, så den er ganske velfungerende og praktisk.

Så er jeg også blevet ejeren af et par skønne Hummel Sko! Jeg har rigtig længe, gerne ville have disse par sko. Jeg har bare ikke rigtig haft pengene til dem, men det har jeg nu. Og de er fantastiske at have på! Jeg synes det er en rigtig god sko, man skal bare sørge for, ikke at tage dem på i sidste øjeblik, da de er ret krævende at få på.

Det er altså ikke godt at glemme at blogge sådan. Der er så meget jeg gerne vil fyre af lige nu, men det bliver for rodet, så det må vente.
Her var i hvert fald lidt. 

Rigtig god weekend!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar