søndag den 12. maj 2013

søndag


Tiden flyver af sted og jeg ved ikke helt om jeg kan følge med. Der er sket rigtig mange ting, som jeg ikke rigtig ved, om er værd at skrive om. Men de har betydning for mig. Den sidste tid har jeg virkelig festet igennem, for fuld hammer. Som en rigtig teenage tøs, har jeg malet byen rød og fløjet af sted. Hvilket har været fedt, og hverdagen er blevet lidt tung, fordi jeg nu har glæden anden sted. Men samtidig glæder jeg mig til arbejdet. Og det er fantastisk!

Livet i mine forældres garage er ikke en pinsel, som først mistænkt. Men det er heller ikke så let igen. Der er ikke den samme frihed, og jeg kan ikke gøre alt hvad der passer mig. Jeg er under deres tag, deres hverdag og deres regler. Hvilket et eller andet sted også er fint nok.
Jeg søger stadigvæk lejlighed i Roskilde. Ønsker mig inderligt et godt sted at bo.
Jeg glæder mig til egen frihed, i form af egne valg, eget hjem og egne ting. Jeg ønsker mig mit eget. Jeg ønsker at finde mig selv, at være mig selv og leve selv. Jeg kan mærke at mit ego blomstrer. Jeg vil ud og opleve og min angst er blevet mindre. Jeg vokser med mig selv og i mit hjerte, dér har jeg fundet hjem. Det er inderligt fantastisk!

Den sidste tid har jeg nydt at være sammen med andre mennesker. Mennesker, som jeg faktisk er blevet rigtig glade for. Jeg hygger mig i deres selskab og føler mig levende og noget værd.
Jeg lytter til "min" musik som aldrig før, går i mit eget tøj - "min stil" - og jeg smiler. Jeg er på vejen mod egen lykke, hvilket er godt. Det er oprigtig godt for mig.

Endvidere så smiler solen også til mig, og dens glade sind smitter af på mig. Den får mig til at vokse og få vinger. Vinger er for mig rigtig, rigtig godt. Jeg nyder min tilværelse, på trods af, at jeg hverken er rig eller har mit eget sted at bo.
Jeg føler bare, at jeg er på rette vej. Det føles rigtigt. Og jeg kan bare så godt lide, når tingene virker rigtig.

Jeg har også fået taget lidt billeder, hvilket jeg lidt har manglet, her på det sidste. Men jeg har ikke fået taget deciderede model-billeder, men nærmere natur/fest/hygge billeder. Dog er det billeder, og det er bare dejligt!
Der sker ikke så meget og temaet for dette blog-indlæg er nok lidt løst. For det handler sgu lidt mere om alting, end ingentnig, og det handler mere om vulapyk, end noget egentligt. Hvad så nu?
Ja, egentlig ved jeg ikke hvad der skal foregå nu. Ikke andet, end at jeg skal tilpasse mig et liv, sammen med min bror, søster, mor og stedfar.
Ikke andet, end at jeg skal få økonomien til at hænge sammen. Ikke andet, end at jeg skal finde ud af, hvad der skal ske, det næste stykke tid. Eventuel bolig, hvad med arbejdet, økonomi, mine egne følelser og hvordan jeg nu skal hænge sammen. Men jeg er glad. Inderst inde.
Og for mig er det, det vigtigste. I hvert fald nu og her.

Jeg er til gengæld lidt ærgerlig over, at jeg ikke rigtig får blogget, men det er fordi jeg ikke rigtig har haft et roligt øjeblik til det. Sindsstemningen og overblikket over for, hvad jeg skulle skrive, har ligesom ikke været der. Motivationen. Men jeg har heller ikke lyst til at miste mit blogger-liv, for jeg synes det er ganske underholdende og "sjovt".
Jeg har nok altid været lidt af en internet-kat. Jeg har altid godt kunne lide at poste ting på nettet. Uanset response. Så jeg håber på, at jeg får taget mig sammen til at fortsætte min  blogger-dille.
I hvert fald fungerer instagram også ret godt for mig. Der poster jeg en masse billeder, som folk "synes godt om". Ud over det, så har jeg også benyttet facebook gevaldigt meget her på det sidste.
Men det er også en del hurtigere, da jeg har min iPhone til at gøre det direkte.


Bortset fra alt det med mit eget liv, så har jeg været til konfirmation i dag. Det var super dejligt, at se min søde stedkusine. Hendes dag, i hendes flotte kjole og skønne sind. Det var en hyggelig fest!

Ja.. Det var lidt om de sidste par uger af mit liv. En være, rodet jammer.. Eller nærmere fortælling.
Jeg skal nok vende tilbage, hurtigst muligt. Og jeg lover, at der snart kommer lidt billeder. Det pynter jo lidt!

Carpe Diem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar