mandag den 2. juli 2012

Første "feriedag"

Så blev det mandag d. 2 juli og egentlig hvad der svarer til "Sommerferie". Men i mit og K's tilfælde er der ikke så meget ferie - ud over den arbejdsløse tilstand, som så kan udnyttes på lavt budget. Vi skal i gang med at søge arbejde, ordne lejlighed, danne overblik og hvad der nok egentlig svarer til at leve sammen, som voksne. Nu er det slut med lektier, men tid til skabe en økonomi - gerne en stabil en af slagsen. Og man kan sige hvad man vil, men vi er ikke startet godt ud. På trods af de lækre studentergaver, som helt sikkert kommer til at blive brugt både fornuftigt og for sjov.
Men nu er endnu en uge startet, Kfyren skal på cykeltur med sin bror og jeg vil bare bruge tiden på at være mig, tænker jeg. Så det skal nok blive godt alt sammen, og så er der jo ikke lang tid til, at han kommer hjem igen. Hvis man tænker positivt.. øøh.

I dag har vi gjort rent, hvilket har kostet meget sved. Men overblikket er blevet større, hvilket er en luksusfølelse. Så nu står vinduet åbent, så sol og vind kan komme ind.
Lad sommeren fylde vores lille rum!

Glædelig sommer til alle andre - også dem, der ikke har ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar