fredag den 25. maj 2012

Sidste skoledag i farver!! Så blev sidste skoledag fejret med manér. Stort set alle afgangsklasser, hvis ikke alle sammen, var klædt ud som alverdens farverige figurere. Lige fra Karius og Baktus, Manden Med Den Gule Hat, Peter Pedal, Cupcake, Dupond og Dupont, Cirkeline, Pikachu og så videre.
Det var en farverig fest med en masse underholdning, færdiggjort af alle klasserne, der afslutter i år.

Det var en speciel oplevelse, endelig at være dem der skulle klædes ud, spise morgenmad på skolen, optræde og se de andre optræde, for derefter at fortsætte over i  Folkeparken, hvor de resterende afgangsklasser i hele Roskilde ville møde op, med diverse alkoholiske drikke i deres poser, deres særlige kostumer og gode humør. DJ var der også - hvilket kun gjorde det hele meget mere festligt. Alle fik mere eller mindre et par grene i ørerne, og mund ikke der også var nogle stykker, som havde taget en hel struds på?
I hvert fald var det en kæmpe stor og vidunderlig oplevelse, endelig at være færdig med alle fagligheder, for denne gang. Nu står den - for mit vedkommende - på arbejde. Når jeg da har fundet et. I hvert fald bliver det spændende at se, hvad tiden bringer. Jeg har I hvert fald mange at takke, for en fantastisk skøn sidste skoledag! Den var meget, meget bedre, end først forventet. Og hvor tiden dog gik stærkt. Det var helt utroligt. Men det har nok også meget at gøre, med al den alkoholiske indtagelse, som fandt steder under hele foretagende.

Men hvad hører der ellers til, til sådan en festlig dag hvor lærerne bliver ydmyget, de enkelte klasser bliver sat i rampelyset - med negative kommentarer eller sjove hentydninger.
Udover det har vi også én klasse på skolen, som både til Kid-Killer (1g'ernes fest) skal løbe nøgne rundt om Domkirken. Denne event blev også tilføjet, så U'erne smed tøjet og løb rundt om domkirken, i bedste U'er stil og med bedste Amtsgymnasium Manér!
Det bliver mærkeligt at skulle ud på arbejdsmarkedet efter tre lange år i Gymnasiet, hvor det eneste der bekymrede en var for meget fravær, fuld pensum eller at svigte gruppearbejdet.
Nu skal man virkelig tænke over sygedage, over pengene, og i det hele taget bare dét, at finde et job. Men det er ikke dét, som denne blog handler om. Ikke denne gang!
Nej, for det handler om alt det kreative der fandt sted, Tirsdag den 22. Maj, i Roskilde.                                             


Pikachu bliver skabt


Pikachu bliver skabt


Bananer i skrald
Fredrik
Dupond og Dupont


Olsen Banden, Cruella De Ville


Kim Possible


Mavedanserinde/Sigøjner (mig)
Hjerterdame og Aerobic kvinder

Der var simpelthen ikke dét, der IKKE manglede. Faktisk var der meget, meget mere!!
Det var en super fed oplevelse, som man har set frem til i mange år, og det næste der er i vente, er vogntur. Så er der liiiige eksaminerne ind i mellem, hvilket for nogle betyder fuld pensum, og andre blot handler om det, der nu er blevet trukket.
Ærlig talt, så føler jeg mig rigtig heldigt stillet! Men det er virkelig også på falderebet, at jeg har fået sådan en lækker afslutningseksamen.


God vind og masser af hals og benbrud til alle. Lad sommeren fylde og læseferien være fuld af solskin, godt humør og gå-på-mod!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar